BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 16, 2010

::family Trip ~~ Port Dickson::

Hari ahad memang ramai ibubapa yang luangkan masa untuk bercuti ngan anak2..camtu jugak la umi n abah..semalam kami pergi ke port dickson..yang mengambil masa lebih kurang 2 jam perjalanan dari umah kami...sgt seronok bile dapat bercuti ngan family..lebih2 lagi i ni balik jarang2 sekali je..
kakak n my niece batrisyia...adeq fi ngah testing nak naik

hehe testing gak ni...

bergambo jap depan "donat"

testing naik banana boat..act dah penah naik dl tapi nak naik lagi best

gamba ni diambil oleh pemandu boat yang bawa kami tu..sgt2 sporting tau

best sgt coz pemandu boat bawa jauh2..laju plak tu nak terpelanting rasenye
bergambar jap lepas turun dari banana boat..tggu turn nak naik donat tanpa gula plak

bergambar lagi...

haa ni la "donat" yang dimaksudkan..i pon tak pasti kenapa diorg pggl donat pelik..naik benda ni sgt mencabar..melambung2 macam bola...naik benda ni perlukan kekuatan tangan la..kalau tangan tak kuat jawabnye tercampak la ke laut

gambo dulu la sebelum dibuli hahahha...naik benda ni sangat penat...penat gelak

cak hehe kami ni 



Balik je muke sume merah kepanasan hehe...sampai ke hari ni kulit i pedih2 coz air masin + pulak cuaca memang panas terik..ape pon sangat enjoy bile bercuti ngan orang2 yang tersayang

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

2 comments:

asniza said...

benci rara...blk xde cntact org pn/kate nk jumpe.benci..benci..benci..tamau kawan :P

salfaizura said...

eleh tak mo kawan tapi :p huh...hehe jaja sory sgt2..bukan tak nak jumpe tapi rushing betul..ngan family trip lagi.ngan urus hal kawen lagi sane sni.tak sempat duk umah pon..nanti org balik 28 mei kite jumpe k..n jaja wajib dtg kak lang kawen tau 5/6/2010