BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 21, 2010

::HePy BEsdaY to ME::

sgt2 hepy tau besday kali ni...seawal jam 11.45pm my dear kol...n sure la dear la yang wish paling awl on my besday..DEar Say: " hepy besday syg" just a simple word but lot of meaning...then fon i berbunyi menandakan msg masuk FROM BB my HOUSEMATE: salam hepi besday zura..mg pjg umur n dimurahkan rezeki...FROM ZIRA: Zira nak wish happy besday 2u..smga pjg umur n murah rezeki n hidup sentiasa dirahmati allah...FROM NIEZA @ jaja : Happy birthday syg!! syg rara sgt2..rara dah tua..nanti kawen tau (hehe jahat nye jaja yang nakal ni) FROM kak RIN : Epi BEsday 2 u smga pjg umur n murah rezeki FROM ILY: Happy Birthday zura...semoga pjg umur dimurahkan rezeki n menjadi anak yang solehah..amin.. FROM HIDAYAH ESA : Zura cayang selamat hari jadi..harap zura capai impian..smga pjg umur..FROM FAIRA MOKHTAR : Kak Zuraaa!!! hapy besday yg ke 24..ingat nak kol tp cnfrim akak ngah gayut ngan die..org doakan jodoh akak berpanjangan n hope our Fwnshp will last $ever..cyg akak sgt2..windu akak,,(pjg betul wish c fera ni)..VIDEO KOL YG SGT KECOH dari FERA DAYAH N RIZQ!!! FROM YATI : Happy Birthday my lovely frend..mg pjg umur n murah rezeki..mu tak leh nakal2 dah umur dah b+ huhu sowi terlambat wish ade keje tadi..FROM idaH KYM: apy besday zura..i wish u wil success in anything u do.. n hup u will epy ever after wit ur loved ones.. hmmm actually sepanjang hari itu wish tak henti2..tapi i tak dapat nak sebut semua dicni k coz mengambil masa yang sgt lama...TAPI I NAK UCAP TQ N SAYANG BUAT SUME YANG WISH K n pagi besday itu, my housemate wat surprise tau...haaa i naik mandi je tibe2 i terlihat meja i tu nampak pelik..upe upe nye kan???? hehehaaa comel kan...jap zoom bagi dekat.. SODAP......cantekkkk....sayang betul la i nak mamam...mase dapat tu kan i g jumpe diorg sume n say thx peluk diorang sume...SAYANG KORANG....pas tu ape lagi kan..i snap banyak2 pic ni...sayang...sangat..n besday kali i dapat 2 hadiah yang wat kan i surprise n i rase sgt dihargai menjadi WAN SALFAIZURA... haaa ni my dear bg..sayang sgt kat dear..thx bucuk... ni la rupe hadiah kesayangan i tu...dua2 cantek....n finally i nak WISH to my mom thx a lot kerana telah melahirkan i...muah muah muah tapi besday kali ni takde kek huhu

8 comments:

asniza said...

ucapan utk org yg lbh tua dr kita harus la nakal sikit.ekekeke

salfaizura said...

uwekkkk!!! muda lagi ok....tak sampai 25 lagi...

kak ayu said...

ok..coklat tu comel...jeles. haha. (zura, tu LV ori ke? haha...ckp kt awie akak nk jgk!!):p

salfaizura said...

tu la kak cmel kan cklat tu...tp skang tggl bunga je..cklat dah hbs...hehe ori?? kat malaysia mane de kak yg ori betul RM 15,000 la jawab nye..tapi jenama ni yg tak ori pon dah ratus2 kan..tp yg org dapat ni tak tau la..nanti tanye awie ek...hehe ntah2 die wat sendiri haha

Anonymous said...

zura!!!ble tgk btl2 blik pic ni kan....org nmpak 1 bnda yg org knl....hihihi....yg bkg coklet 2 ade frame comey...^~

salfaizura said...

haha si anonymous ni sure yati kan...yela frame yang kamu bg tu la..comel je ats meja tu kan..hehe..

arieno_baby said...

comey cam org yg bag 2 kn^^ ngeee...aha org la sp ag....hihi x bape reti nk comment kat blog ni...min blasah jer...try n error...hihi

salfaizura said...

haha comey sgt2..hihi sebab tu angah gemar kan...pe plak tak reti...kira ok la ni...thx ya visit blog org..ade mase buat la blog k..