BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 8, 2010

::: hepy besday abg:::::

Tinggal jap la entry about my engagement yang tergantung tu k...maybe i akan update entry tu next week....ni nak post 1 entry yang penting tuk hari ini
2day genap umur my dear 25 tahun..huh dah agak tua la kan hehe (abg ingat tu ni bukan mase2 tuk bermain2 lagi k ni mase tuk tumpukan perhatian untuk mase depan) tapi my dear agak sedih hari ni coz takde sape pon wish kat die kecuali i la..(ofcoz la wish klu tak sure ngajuk..tp tu pon 5 minit lewat bcoz i tertido..sian abg) n pagi tadi kakak die baru wish...actually ramai je kawan2 die yang wish tapi kat FB..sempat gak pagi td i selak2 FB my dear ni..malangnye die tak tau la coz tak on9.. SO HEPY BESDAY TUAN ISNAWAWI BIN ABDUL JABAR SEMOGA APE YANG DIRANCANG BERJALAN LANCAR...B LOVE U VERy MUCH OK...SORRY KITE TAK DAPAT CELEBRATE SAME2 TAHUN NI...KIRA KITA SAMBUT KE TAHUN DEPAN DENGAN PENUH MERIAH N PASTI LEBIH BERMAKNA K...MUAAAHHH

6 comments:

Shamz The Ordinary Person said...

wish him also...=) hepy burfday...hehehehehe...=)

salfaizura said...

hehe ye sham nant sy sampaikan k...sham follow die nyer blog k http://isn6166.blogspot.com

asniza said...

so sweet of u babe..
to a.awie, happy birthday.again (i wish u twice tau)

salfaizura said...

oit jaja mane bleh twice plak org nyer lain entry ar nanti..so wish kene lain jugak ok babe

awie said...

terima ksih kepada semua rakan2...tahun ni pailing ramai orang wish..hehehe

salfaizura said...

yeke abg?? hehe coz tahun ni baru abg ade FB kan..