BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 20, 2010

:: esok yang hepy::

sok 21 januari 2010 kan?? hmmm maka genap lah usia ku 24 tahun...hmm betul ke ni?? nape tak percaye ke?? hehe..usia dah semakin meningkat..kalau boleh nak biar kekal 23 thn je kan..tapi ape boleh buat..kite perlu mengikut peredaran masa...tahun ni nyer celebration sangat2 berbeza..kalau dulu my dear selalu celebrate..kami makan kek same2..my dear bagi hadiah n kad..wish face to face..but tomorow??? sure kul 12 my dear kol n wish "hepy besday sayang..dah semakin tua tau jgn nakal2 lagi" hmmm hanye suara je dapat i dengar dari corong telepon tu..tapi..hadiah untuk besday i kali ni kan..my dear dah bagi awal 2 mggu tau..n surprise sangat dear kirim kat my mom mase family i datang ke kuching ni..hepy sangat..die sentiase penuhi permintaan i..tu yang buat i syg sangat kat die..die bagi i handbag LV yang i tak dapat nak beli coz takde duit..so dear kesian tgk i kot hehe..thx dear...tahun ni jugak la kami 1st time celebrate berjauhan dipisahkan oleh Laut China Selatan..n hope next year dapat la celebrate same2 dengan meriah dirumah kami..so i tak sabar nak tunggu jam 12 pagi nanti..hanya tinggal berapa jam je lagi..pasti orang2 yang i sayang wish tuk hari bahagia i kan...so ape yang i harap on my besday...i harap sangat hubungan kami kekal hingga akhir hayat..hope i dapat mematangkan diri..hope i dapat memperbaiki diri supaya jadi anak, staff,n baby yang terbaik (it's juz for u dear)..heppy besday to my self...n thax u so much to my MOM Umi tersayang kerana telah melahirkan i dan membesar kan i sehingga sekarang..budi dan jasa umi akan i balas i'allah...sayang umi sangat2...so for entry kali ni i tak sempat nak upload pe2 gambar bcoz n tergesa2 nak kene g audit di pejabat auditee..bye bye


Birthday Cakes from WiddlyTinks.com

5 comments:

asniza said...

happy birthday in advance babe :)
rara da tua.esok maxis bg call free jgn lupe call org k?ngeee

eazlye said...

happy becomin beday zura...

salfaizura said...

jaja: ye jaja...tp org sgt2 bz skang..nanti org kol k...thx cayang...



li : thx ily...hadiah ko bg berupa KERETA KAN??? hahaha lawak...thx jugak la

Cik. Lebah merahjambu said...

Zura,
Happy birthday..
Semoga panjamg unmur & murahn rezeki..
Semoga apa yg telah di rancangkan berjalan dengan lancar... (",)

salfaizura said...

wawa TQ ek...