BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 30, 2009

My engagement : Part 2

dua hari sebelum majlis , mmg giler2 punye sibuk...pagi2 dah ikut umi n abah g NSK rawang tuk beli barang2 utk kenduri..macam2 ada..dari pagi g sampai kul 3 lebih baru balik umah... sampai je umah tiba2 lori khemah sampai nak pasang khemah..adoyai giler punye awal la..tapi ape boleh buat mggu tu ramai betul mempelai naik pelamin..so takut kelam kabut maka khemah tak terpacak depan umah 2 hari sebelum majlis...malam tu plak tuk tuk pintu umah di ketuk..alahai..muffin plak sampai...awal jugak..bcoz org tu tersilap date die ingat i punye majlis on 25th dec...alahai..awal 2 hari sebelum jugak.. SEHARI SEBELUM????:: pagi2 lagi dah wake up..dengan bantuan my adik n kakak kami gotong royong kemas umah..sampai ke petang, penat oi...macam nak wat kenduri kawen..(pe pon thx 4 u guys) time ni la my dear asyik msg n kol bertanya sume dah settle ke belum...die pon sibuk gak mase tu coz malam tu diadakan kenduri doa selamat dan tahlil kat umah abang nye..(b risau gak abang..macam2 dalam pikiran tau, ngan kek tak amek lagi, macam2 la) petang tu..jiran2 datang membantu ape yang patut...guddy bag la menjadi mangsa..antara yang terisi dalam guddy bag tu muffin, lolly pop n gule2 dalam sweet bakul netini lah wajah jiran ku yang setia berkhidmat setiap masa.... bakul net yang diisi dengan 4 ketul gule2 hehe..lolly pop plak heart shape..tapi terlupe nak snap pic ni la dia paper bag yang cantek tu...p/s ade sape2 yang tak dapat tak?? mmg ade coz terlupe nak bagi...sorry..kepada tetamu yang tak dapat tu anda boleh tuntut di kaunter pertanyaan k hehe MALAM SEBELUM MAJLIS : saat yang di nanti kan..kak zahirah datang tepat pada waktu yang di janji untuk memasang mini pelamin yang ku idamkan....dengan bantuan 3 orang pembantu maka terhasil lah pelamin angan ku bertemakan PUTIH + SILVER +ROSE PINK i very2 appreciate n like ur job kak... ni la pelamin ku dalam pembikinan...simple but menarik..sweet...hmmm cak haha dah pon siap...i tak kan lepaskan peluang untuk mencube untuk hari esok..testing,,,hmmm dup dap dup dap..amacam? cantek tak? garden.... tengok tu die pon cbuk nak testing jugak...tp pada malam kejadian my niece ni betul2 menyerlahkan kenakalannye...buah anggur yang dah terhias di dulang hantaran di petik n dicucuk ngan jari2 die yang cumel tu...aduhhhh mmg geram tapi mummy zura syg baby..tak marah pon...pelamin mini ni pulak habis di tarik2 bunga2 rose tu..eeeee mmg geram...tapi ape boleh buat...buat la sayang janji jgn roboh pelamin mini mummy zura ni sudah la...LAYANKAN SAJE ANAK BUAH SORANG NI... selesai lah sudah untuk hari itu....dup dap dup dap menanti esok hari...

9 comments:

asniza said...

ouhhh...sy xdpt goodie bag pon!ini tidak adil!btw,tgk pelamin tuh trigt lgu pelamin anganku musnah..ouch.dats sound hurt yea?

salfaizura said...

jahat...hope tak la musnah camtu...tu la klu nak bag tu dtg la..ni g balik kg plak

asniza said...

i mean dat song for me syg..bkn utk rara.ishhh..rara insyaAllah jodoh kuat.org doakan yg baik2 dan terbaik buat rara :)
blk kg sbb cousin kawen la yang..

salfaizura said...

haaa tu la org ngat tuk org...sampai ati jaja..sib baik jaja perbetulkan klu tak dah ngajuk dah td...i'allah..org pon doakan jaja cepat dpt jodoh k

asniza said...

ouh..i'm not kejam ok!hilang akal nk doa kan yg buruk2?ishh..ishhh..insyaAllah.aminnnnn

salfaizura said...

hehe takut pon...haha gurau je k...rindu jaja

kak ayu said...

nice touch utk pelamin tu.. nape la adik akak ni jauh sgt. kalo x, boley suro zura je arrange bab2 ni suma. cntik je suma zura pilih...hihi

salfaizura said...

yeke kak? hehe tuk wedding akak kan..pe salah nye jauh pon boleh kak..kan kite selalu je contact..tapi sume tu bukan org buat sendiri..sume tempah ngan kak zahirah tu..akak kawen amek je ngan die..mmg kelas tau vouge nanti wedding akak hehe

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus