BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 30, 2009

My engagement : part 1

seperti yang di janjikan pada my all reader.... alhamdulillah majlis pertunangan kami telah disempurnakan dengan cukup meriah..dengan hantaran 5 dulang berbalas 7 sebagai adat kite orang melayu maka terikat lah ikatan PERTUNANGAN ZURA+AWIE pada 26 december 2009 jam 3pm...(tapi tak cukup lengkap lagi la nak upload pic hantaran ni coz pic banyak kat Camera man) so nanti i update lagi k..layan dulu pic yang ade ni k HANTARAN FROM ME : ni kain yang digubah bersama reben putih silver...dengan bunga2 pink hmmm i like it tengok sweet sgt butterfly yang hinggap kat buah tu..nyam2 sireh jumjung + Fresh rose sungguh cantek... haaa nak tau ape nih? ni sejadah yang di gubah berbentuk kipas... so ini la 4 dari 7 hantaran dari i untuk my dear..actually i tak sedia lagi nak update blog ni coz banyak pic maseh pada camera man..but my lovely sis (kak ayu) dah tak sabar nak tengok..so i update mane ade dulu dalam hp i ni k..later i continue lagi..bleh kan....hantaran ni ditempah dari butik BALQIS BRIDAL HANTARAN FROM AWIE : hantaran dari my dear plak sebanyak 5 dulang bertemakan HITAM + PUTIH SILVER.. buah yang diisi dalam net + bakul... choc cake home made from kak lia kakak kepada my dear..sodap sangat ramai yang puji tau..n yang kat bawah tu sireh tempat letak cincin...sejadah n baju (kain nikah)

8 comments:

asniza said...

euyyyyy....tgk pic hantaran rase nk kawin jugak la!!boley x?

salfaizura said...

hehe bley la yang...hang sebat je sape2...huhu

asniza said...

amboi..main sebat jek?melampau..org nk boss!!!!!hahahahahaha

salfaizura said...

haaa scandal ngan bos la plak..amboi2....

asniza said...

tu laaa..dpt boss ensem sgt.everytime die masuk opis i'm melting..lalala

salfaizura said...

amboi....habis la...cinta berputik kembali

kak ayu said...

zura chayankk, hantaran sangat chantek..hihi. terharu nye mention nama akak...ha ha;p

salfaizura said...

haaa terharu?? nanges la biar abg doktor pujuk hehe..thx akak..tu pilihan warna zura sendiri tapi sentuhan yang membuatnye tu dari kawan kak zahira..