BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 21, 2009

My Sweet HeaRT, mY HonEy, My BeLoved FamiLy

Semalam duk godek2 balik gamba2 yang ade dalam ladtop....jengah ke folder yang tertulis "latesT" klik..terpampang wajah2 org2 yang memang i sentiase rindui, tapi bile tengok gamba2 tu lagi la rindu bukan kepalang.. gamba2 ni sebenarnye hari raye hari tu nyer..tapi tak sempat nak upload lagi... ohh abah, umi, baby aqis, abg long, kak ngah, kak lang, farid, firdaus....terasa lame betul tak jumpe kalian,,tapi kalian sentiase tetap di hati tengok la gambo2 yang membuat kan hati i tersentuh semalam (hehe poyo giler ayat wey)rindu abah...nih mase nak balik dah..kat airport..ramai giler antar termasuk sepupu sepapat tau...tok ayah i pon adeni my sister k.ngah n k.lang..posing nak antar majalah ni kononnyehaaa ni my new boyfrend haha..eh gurau je..ni my adik yg no5 study d politeknik terengganu..smart tak?ni adik i yang paling bongsu...dari kecik gelagat die mmg ade2 jebersama ibunda tercinta...umi rindunyer kat umiabg long saye...jarang jumpe die bile balik...busy sokmohaa best umi suke shoping buah bile i balik...ni ngan liza my bestfrend shoping buah kat NSK rawang Rindu sume...lambat lagi nak balik ni tunggu raya haji la plak tapi balik tuk 3, 4 hari je..tak cukup rasenye...hmmmmmm ape pon salam rindu ... bye bye bye...ngantuk ni nak masuk surau tido jap..ni sume gara2 korean movie MY LOVE PATZZI @ Jang Na-Ra...tapi puas hati cite ni mmg best..

2 comments:

Anonymous said...

Between us speaking, in my opinion, it is obvious. I recommend to you to look in google.com

Anonymous said...

I join. And I have faced it. Let's discuss this question.