BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 4, 2009

hai...september yg bz......

Hai all...tak sempat lagi i nak post ape2 tuk september ni..bcoz sgt2 bz ngan keje n bile balik dah penat so takde idea tuk menulis.. ape pon..hari ni genap la 13 hari je lagi nak balik semenanjung untuk menyambut HARI RAYA AIDILFITRI...yeahhh...syok tak sabar..i balik 17hb sept n balik semula ke kuching on 27th sept..raya ni i balik raya di kelantan my grandma's house..ingat sekali tu mmg best raye kat sana coz dpt jumpe sedara mara..tp bila diingat kan sekali lagi..huuhhh tak sempat la i nak beraya ngan kawan2.. so kepada kawan2..especially yati,jaja,liza,shida,aina n you all sume..kalau kite tak sempat berjumpe raya kali ni, raya tahun depan pon ade lagi kan.. lastly..SELAMAT MENERUSKAN IBADAH PUASA DAN SELAMAT BERSHOPING UNTUK RAYA!!!!! ok bye bye

3 comments:

♥m!ss fe3rA♥ said...

kak ku cyg..
cuti lame..
leh le t jln2 kt 9th nie..
hee ;)

salfaizura said...
This comment has been removed by the author.
salfaizura said...

tak lame la cayang ku...akak cuti seminggu je..i'allah ade mase akak g sane