BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 6, 2011

pengapit oh pengapit

Pengapit memang sangat penting..

pengapit macam org kuat majlis jugak (bukan macam,,,memang kuat pon)

Penting pengapit ada waktu majlis sanding..

penting jugak untuk majlis nikah..

Macam i yang vervous kuat ni, semesti nya i nak pengapit i ada di sebelah

sewaktu nikah nanti

(Wahh pengapit i dapat interprem atas pelamin nikah)

Nanti kalau i neves i akan pegang tangan pengapit i kuat2.

Nanti kalau i terharu setelah lafaz " Aku terima nikahnya Wan Salfaizura bt Wan Hamat dengan..."

dan selepas akui sah ! Sah! sah!

Pengapit i juga yang akan ready bagi tisu or lap kan peluh i.

Pengapit i juga akan jadi orang perantara jika i perlukan apa-apa di saat atas pelamin

(Selain pengapit..i nak bonda kesayangan i pon ade disebelah)

Kalau di majlis sanding pulak...

pengapit la yang akan pimpin tangan supaya tak terpelecok tatkala memakai 

dress labuh2 n kasut tinggi..

Dia jugak yang akan kipas kan i nanti

Dia jugak yang akan lucutkan veil i kalau tersangkut!!!

Segalanya lah...

So i sangat sayang bakal pengapit i tu

hari ni 06/01/2011 dia awal2 pagi dah post kat wall facebook i yang 

cuti half day 21 jan 2011 dan cuti 22 jan 2011 telah approved demi i..

kita patut sayang pengapit kita...

YOU CAN DO IT JAJA!!

But yang majlis sebelah temerloh pulak?? 

huhhh masih buntu siapakah gerangan pengapit kami..

TUNGGU WEDDING KAMI 15 HARI LAGI!!

1 comments:

mE said...

pengepit tak nak??
haha umi leh jadi pengepit..
lagi2 makanan yang lazat..senang je mulut ni nak kepit..ekeke