BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 11, 2010

Plastik sampah for Hantaran Kekasih Hati

Actually i dalam mood buat hantaran DIY. So yang menjadi mangsa dengan misi i pada kali ini adalah housemate i n yang lebih menjadi mangsa yang malang  adalah Mr. Tunang la...Hehe kasian dia..sekarang tinggal lagi lebih kurang 9 minggu lagi untill my big day. And perkembangan untuk hantaran i ni, masih ada lagi 4 yang belum siap..

So apa kena mengena dengan plastik sampah ni???? haaaa i bukan nak letak sampah tau....ini adalah kerana i nak letak hantaran kekasih hati i yang telah pon siap ni dalam plastik sampah tu. So hari ni 11/11/2010 Mr Tunang sibuk mencari plastik sampah yang diarahkan oleh i (mem besar) . Sampai ke Mydin...So tadi Mr Tunang kate die dah beli tapi saiz plak die tak tau muat ke tidak  nak letak hantaran kekasih hati tu. And Mr Tunang telah berjanji sekiranya saiznya tidak muat maka Mr Tunang akan beli lagi saiz yg lebih besar.

So apa jadi pada hantaran kekasih hati i??? Masih dalam mood menunggu plastik sampah untuk "dia" (hantaran) tidur sementara menunggu my big day tu nanti....jom zooommmmm

Kasian Hantaran Kekasih hati..letak dalam plastik pasar je..sempit die

So reason i nak guna plastik sampah:-
  • Boleh elakkan habuk sementara menunggu hari kahwin (maklumlah buat awal)
  • Saiz yang besar dan dapat elakkan dari ancaman tercabut reben or bunga dek karena plastik pasar yang sendat.
  • Plastik sampah hitam dan elak dari org nmpak hantaran i...hehe tak surprise la klu org dah tgk awl..

2 comments:

mohammad said...

salam ziarah

salfaizura said...

salam ziarah jugak