BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 30, 2010

::kad jemputan : DONE!!

Semalam 29 September 2010, dengan rasmi nya kad jemputan telah pon kami tempah, so siap dalam masa sebulan. Masa sesampai je kat kadkahwinku.com tu Mr.Tunang terus je snap2 picture tapi dengan izin org kedai tu la...waahhh rase macam artis tu hehe..i pon buat2 tak tau je ngan kamera Mr.Tunang tu...buat buat sibuk pilih kad..hehe..pandai sangat i berlakon kan?? so..act i nak letak sini picture yang Mr.Tunang snap tu kat cni tapi masih dalam kamera kesayangan Mr.Tunang..so i hutang ngan u all la k..nant i janji i akan update kan post yang ini ok..

Tapi untuk ape Mr.Tunang beriya sangat snap picture i tu?? so i rase reason nye adalah:-
  • nak try kehebatan kamera baru dia..ngan lens yang agak power tu
  • Mr.Tunang kate nanti boleh tunjuk kat cucu cicit saat manis atuk nenek nya memilih kad jemputan...haha so sweet..waktu tu Mr.Tunang nak cakap pon tak betul dah kot coz gigi takde heheh
  • Mr.Tunang sangat suke snap picture i coz i sangat pandai posing n sangat pandai berlakon konon2 picture tu candid..so for the proven setakat ni memang picture i je yang banyak dalam kamera kesayangan Mr.Tunang..oyehhh
  • Kalau boleh setiap saat kami akan abadikan kenangan kerana saat2 tu sangat bernilai buat kami.
Berbalik pada cerita pasal kad jemputan. Next week maybe isnin kami akan pergi tengok sampel dan betul kan apa yang patut. So lepas ni boleh pilih picture untuk banting plak..

4 comments:

♥ FeRra ♥ said...

hihihi. nk kad kawen yg ori awww. x mo men tag2 kt FB ;)

mE said...

wah dah nak ready kad ek....
huhu...tarikh sudah dapatkah zura?

salfaizura said...

ferra ofcoz la akak bg yg ori punye kat ferra..dun wori darling

salfaizura said...

ME: Baru je tempah.. i'allah sebulan lagi siap la..tarikh ready dah la tu g order kad tu..klu tak tak g order lagi hehe..