BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 5, 2009

::GeMUk Ke AKu??::

hai semua!!!! haa ni nak share ckit perkara yang manjadi kan i badmood ckit diz morning.. hmmm mane taknye buke2 je yahoo mail ade plak email dari ntah siapa tapi yg pelik nye die tahu plak name i ni... tgk la email kat bawah ni + + + + + +
haa tgk tu...mane tak geram nyer..sure u all tak nampak kan..kecik sangat...tapi hakikatnye yang i nak story kat cni ialah email 2 yg datang tu sume adalah petua bagaimana nak langsing la, bagaimana petua nak kurus la, haa yg pagi ni plak bertajuk ketahui faktor kegemukan haaaaahhhhhhh!!!!! tension la wey!!!! ""gemuk ke aku???""

4 comments:

awie said...

jgn risau tak gemuk laaaa.....

awie said...

jgn risau...tak gemukkk.. comey kan die

♥m!ss fe3rA♥ said...

wah3..
x ptot..
akak ne ad gmok le..
tpu jek owg 2..
makn kuws ad le owg tgk..
sabo2~

salfaizura said...

yela abg takut b tak makan la tu...yeke fera..akak takut tak muat pakai baju tunang yang dah book tu..